Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Диапазонът на Volkswagen Golf Alltrack има доброто намерение да се разшири през 2017 г. от своя самотен единствен вариант, показал се на сцената през 2016 г., до продуктова гама от три модела.

2017 Volkswagen Golf Alltrack ще пристигне в средата на юли и в ще видите три варианта: нов базов модел на бензиновия 132TSI , съществуващия 132TSI Premium, както и нов дизелов 135TDI Premium модел.

Последният ще бъде задвижван от 2.0-литров четирицилиндров турбо дизелов двигател на марката, със 135kW мощност и 380 Nm въртящ момент, със стандартна шестстепенна автоматична скоростна кутия с двоен съединител. Разхода на гориво се очаква да бъде близо до 5 литра на 100 километра.

Съществуващият 1.8-литров турбо бензинов четирицилиндров двигател с 132kW мощност и 280Nm въртящ момент ще се предлага в два бензинови варианта, отново с шестстепенна автоматична скоростна кутия с двоен съединител. Разходът на гориво за този модел в момента се посочва около 6.7 литра за 100 км. Всички модели VW Alltrack имат 4Motion – постоянна система за двойно задвижване на марката, идваща като стандартно оборудване.

2016-volkswagen-golf-alltrack-27Цените за новите модели все още не са потвърдену, но oт Volkswagen потвърдиха, че базовият 132TSI модел ще помогне на комбито да бъде по-достъпно от ценова гледна  точка. Сегашната 132TSI Premium версия е на цена от 68 хиляди лева, така че бихме могли реално да очакваме цена под 60 хиляди лева за базовия модел и около 72 хиляди лева за дизела.

“Новите модификации на Golf Alltrack са нещо, с което сме се занимавали изключително дълго време. Вероятно трябваше да го въведем малко по-рано от очакваното, но стремежът към изпипване на детайлите малко ни забави”, сподели за нас новият продуктов маркетинг мениджър Jeff Shafer. “Това дава на клиентите възможност за избор от гледна точка на техните изисквания за ползване. Получаваме вече и обратна информация от хора, които правят по-дълги пътувания, предпочитайки дизел над бензина. Това ни дава по-голям избор по отношение на изпълнението на индивидуалните нужди на клиентите. ”

 

2016-volkswagen-golf-alltrack-8

По време на представянето на Volkswagen Golf Alltrack, немската компания бе в разгара на медийно минно поле, след предложените дизелови двигател, но Shafer настоява, че така наречената Dieselgate афера не е това, което е спряло марката от привеждане на дизелов вариант на Golf Alltrack на пазара по-рано.

 

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here