Как да премахнеш централната конзола при VW Mk4

0
788
Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Въведение

Ако искаш да регулираш жилата, захванати на ръкохватката на ръчната спирачка, да подмениш подлакътника или да премахнеш ограждащата скоростния лост пластмаса, необходимо е да премахнеш централната конзола.

Процедура

Плъзни предните седалки докрай напред. Отвори пепелника на задната конзола, отстрани червената пластмасова тава. Издърпай нагоре и навън пластмасовата странична тапицерия (очертана в червено)

Би трябвало да видиш тези 2 пластмасови подложки от всяка страна, общо 4 (очертани в червено). Внимателно ги издърпай нагоре и издърпай пепелника.

Сега можеш да издърпаш двете половини на пластмасовата облицовка навън, като при това действие ще вижидш болта на облегалката за лакътя (на снимката е отбелязан болтът – 13 mm в червено) Свали болта, подлакътника и двата винта торкс (очертани в зелено)

Сега плъзни седалките докрай назад. Ако искаш да премахнеш пластмасата и чорапа около скоростния лост, използвай щифт, за да махнеш пластмасовия капак отпред на седалките. Отстрани винтовете, 2 на всяка страна, 4 общо (очертани в червено). Ако не искаш да махаш пластмасата и чорапа около скоростния лост, можеш да оставиш двата предни винта.

Дръпни дръжката на ръчната спирачка нагоре и извади централната конзора. На предния й край трябва да разшириш пластмасата, така че нейните щифтове да бъдат освободени. Тук се отстранява конзолната облицовка, щифтовете отпред са очертани в червено.

 

За да завършиш премахването на облицовката на скоростния лост, плъзни капака на пепелника и издърпайте червената пластина. Извади торкса винта отдолу (очертано в зелено). Има електрически куплунг за запалката на пепелника отдолу, трябва да можеш да махнеш пластмасовата тапицерия само малко, а след това да изключиш куплунга и да дръпнеш обратно ботуша на скоростния лост.

Монтирането е обратното на премахването.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here