Сваляне на предната броня при Golf / Jetta Mk4

свалянето на предната броня на четвъртото поколение Golf / Jetta всъщност е много лесно, колкото и невероятно да звучи.

0
1513
Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Всеки един от нас рано или късно опира до сваляне на предната броня. Било то за тунинг, пребоядисване, или отстраняване на дефекти, свалянето на предната броня на четвъртото поколение Golf / Jetta всъщност е много лесно, колкото и невероятно да звучи.

Има малки разлики между моделите и годините на производство, но общата идея е една и съща. Най-общо погледнато всичко опира до премахване на няколко части от колата ти, след което с лекота ще свалиш предната броня на твоя Golf / Jetta.

Процедура

Извади пластмасовите капаци от двете страни на предната броня. Те имат две щипки, които ги държат на място, както е показано по-долу. Натискай надолу областта под щипките, докато издърпваш капаците. Това може да е малко трудно, за това се въоръжи с търпение и методичност.

Това са щипките, които държат капаците на място.

Отстрани предната решетка. Използвай отвертка, за да отключиш щипката, намираща се на позиция 1. След това леко издърпай местата, маркирани на позиция 2 и те ще изскочат. Натисни назад и издърпай нагоре точките, маркирани с 3 и би трябвало да се откачат от бронята. След това направи същото за 4. Можеш да оставиш решетката прикрепена, тъй като тя ще се държи на механизма за отключване на предния капак.

Завърти колелата докрай надясно и отстрани четирите винта, които се виждат на подкалника. След това завърти колелата докрай наляво и свали четирите винта от другата страна.

Развий винта, разположен на мястото, където обикновено са капаците на бронята. Не е нужно да развиваш всички, само този, който е ограден в червено.

Същото като по-горе, но от другата страна.

Извади оградените винтове. Внимавай при премахването на последния, тъй като бронята вече няма да бъде свързана с колата, с изключение на някои кабели.

Внимателно издърпай бронята и я постави пред колата. Тя все още ще бъде свързана чрез окабеляването за мигачите (и външния температурен датчик, ако имаш GLX)

Развий тези винтове.

Премахни и тях, а фарът може да бъде изваден.

Извади кабелната система (A) от куплунга на фаровете (B). Има клипс, който трябва да натиснеш, намиращ се върху долната част на буксата.

Готов си!! Сега можеш да замениш крушките, ако това е нужно. Увери се, че капакът на задната част на корпуса е запечатан, преди да поставиш отново фара на мястото му.

Бронята вече е готова за по-нататъчни манипулации. Препоръчваме този лесен подход при всякакви модификации на колата, защото по този начин имаш пълен достъп до предницата, без да трябва да се чудиш кое и как да извъртиш.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here